Promoties voor de feestdagen nog niet op orde?

Hey Ondernemer! Heb jij je promoties voor de feestdagen nog niet op orde? Geen stress, wij helpen je!

Welkom bij Noon Creative

Ontdek onze Marketing Diensten

Noon Creative is een full-service marketing bureau, dit wil zeggen dat wij een compleet pakket van marketing diensten aanbieden. Van Social Media tot Websites en van Online Marketing tot Grafisch Ontwerp. Deze marketing diensten hebben we opgedeeld in diverse pakketten zodat jij als ondernemer direct weet waar je aan toe bent. Het mooie hiervan is dat je bij aanschaf van meerdere pakketten een staffelkorting tot wel 10% krijgt!


Klik hieronder op een van onze diensten voor meer informatie of download direct onze tarievenlijst.

Social Media

Online Marketing

Websites & E-commerce

Logo & Branding

Grafisch ontwerp

Diensten

Ons proces naar jouw succes

Samen met jou doorlopen wij deze stappen en brengen we alle elementen samen zodat we het succes van jouw bedrijf voor de langere termijn kunnen realiseren. Eén ding is zeker in ons proces: jij als ondernemer hebt de controle. 

01.

Discovery

We gaan samen om tafel en leggen alles bloot wat er maar over jouw organisatie te vinden valt. We willen willen je drijfveren als ondernemer weten, wat je klanten over je zeggen en welke concurrenten je hebt. 

02.

Strategie

Dit alles vatten we samen in een duidelijk en helder plan. We maken de doelstellingen en we bepalen gezamenlijk de richting voor het verloop van onze samenwerking. In deze fase komen strategie en planning samen. 

03.

Creatie

In deze fase gaan we  stapsgewijs aan de slag met het creëren van jouw (online) marketing zaken. We halen alles uit de kast om je klaar te stomen voor meer bezoekers, meer klanten en meer omzet. 

04.

Promotie

In een speciale kick-off sessie lanceren we je merk naar nieuwe hoogten. We openen de sluizen voor meer bezoekers. Maar met alleen bezoekers nemen we geen genoegen, we gaan voor converterende klanten! 

05.

Evaluatie

Om te leren van het verleden hebben we diverse tools klaar staan om het succes te meten. We bekijken naar eerder gestelde doelen, KPI’s en evalueren de gedane zaken zodat we de volgende keer nóg beter zijn voorbereid.

to the point

Welke werkzaamheden doen wij concreet?

Strategie & Planning

Welke doelstellingen heb jij? Wat is je positie in de markt? Wie zijn je klanten? En je concurrenten? Wat drijft jou als ondernemer? Dit zijn onderwerpen die we graag met jou bespreken en op papier zetten, zo kunnen we sturen op succes voor de langere termijn. Op het gebied van Strategie & Planning helpen we je graag met de volgende zaken:

Creatie & Ontwikkeling

Nadat we weten wie je bent en wat je drijft starten we met de ontwikkeling van de zogeheten deliverables. We ontwerpen je logo, huisstijl, POS materiaal, verpakkingen en producten, bouwen je website of webshop, schrijven teksten voor artikelen, blogs, social media én helpen je bij het maken van toffe foto's en video's.

Promotie & Activatie

Nu we je hebben klaar gestoomd voor meer klanten, bezoekers en omzet is het tijd om de sluizen te openen. Dit doen we door de juiste mix te vinden in zowel online als offline promotiemiddelen. We combineren bewezen technieken met nieuwe invloeden. Nieuwe bezoekers omzetten in betalende klanten.

Data & Analyse

Elke organisatie, ongeacht grootte, heeft onbewust een hoop data over hun (potentiële) klanten, de markt en hun concurrenten beschikbaar. Wil jij weten hoe je deze informatie voor je kan laten werken? Wij helpen je niet alleen deze data inzichtelijk te maken, we maken er ook nog chocola van.

Hey, welkom op onze website!

Zullen we kennismaken? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Laat je gegevens hier achter...