Promoties voor de feestdagen nog niet op orde?

Hey Ondernemer! Heb jij je promoties voor de feestdagen nog niet op orde? Geen stress, wij helpen je!

Nieuwe Website laten maken?

Jouw online groei begint hier!

Wil jij een professionele website laten maken? Bij Noon Creative begrijpen we dat jouw online aanwezigheid van cruciaal belang is voor zakelijk succes. Met een nieuwe website kom je professioneel voor de dag en tillen we jouw merk naar een next level! We zetten bezoekers om in klanten en overtreffen jouw online doelen met onze creativiteit en expertise.

Zet jouw bezoekers om in klanten

Een succesvolle online aanwezigheid draait om meer dan alleen aantrekkelijke visuals. Wanneer je ervoor kiest om jouw website te laten maken door Noon Creative, zorgen we voor een conversiegericht ontwerp die vertrouwen opwekt. Door strategische plaatsing van call-to-action knoppen, boeiende content en geoptimaliseerde navigatie, leiden we jouw bezoekers vakkundig naar conversie. Jouw online zakelijk succes begint met het omzetten van bezoekers in enthousiaste en terugkerende klanten.

Website laten maken

Wanneer je ons kiest om jouw website te laten maken, creëren we een website die volledig is afgestemd op jouw behoeften. We geloven in websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en doelgericht. Wij werken samen met jou om een op maat gemaakte website te ontwikkelen die jouw merkidentiteit weerspiegelt. Of het nu gaat om een landingspagina, een informatieve website, een portfolio of een interactieve blog, jouw website laten maken door Noon Creative zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid indruk maakt en blijft hangen.

Webshop laten maken

Met onze e-commerce extensie kun je jouw producten online tot leven brengen. Wanneer je ervoor kiest om een webshop te laten maken door Noon Creative, gaan we verder dan alleen het plaatsen van producten. We streven naar een naadloze en boeiende winkelervaring die jouw klanten betrokken houdt. Door samen te werken, ontwikkelen we een webshop op maat die perfect aansluit bij jouw producten en doelgroep. Jouw webshop laten maken door Noon Creative betekent niet alleen een strak ontwerp, maar ook een succesvol verkoopkanaal.

Onze platforms

Wij bouwen de websites op diverse platforms. Wij werken met WordPress en Sitestein, elk heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo kies jij altijd het platform dat bij jou past.

WordPress

We kiezen bewust voor WordPress als ons belangrijkste platform vanwege zijn veelzijdigheid en oneindige mogelijkheden als het gaat om maatwerk websites. Met WordPress in combinatie met Elementor bouwen wij de mooiste websites en webshops die naadloos inspelen op de behoeften van onze klanten. Het voordeel van WordPress is dat er voor elke functionaliteit wel een oplossing is, door de voortdurende updates en een grote community van ontwikkelaars en plug-ins.

Vanaf €750,- eenmalig*

Sitestein

Met Sitestein kiezen we voor een platform dat naadloos aansluit op onze filosofie. Een snelle, vindbare website zonder poespas en een gemakkelijk beheersysteem. Met Sitestein kunnen we samen met jou een professionele website creëren die perfect aansluit op jouw wensen. Sitestein biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Bijkomend voordeel: Wij staan dichtbij de ontwikkelaars, die altijd klaar staan om nieuwe functionaliteiten voor jouw website te implementeren. 

Vanaf €69,- per maand

Ons ontwikkelproces

Wanneer je door Noon Creative je website laat maken dan mag je van ons verwachten dat jij direct betrokken wordt in het proces. Het wordt immers jouw website. Om de betrokkenheid te garanderen hebben wij ons proces in 6 heldere stappen ingedeeld.

Discovery sessie

Mock-ups en structuur

Installatie en ontwerp

Maken content en vullen site

Testen en correctieronde

LIVE!

Onze WordPress Website pakketten

Wij bouwen elke website. Groot, klein, een webshop of enkel een landingspagina? Wij draaien onze hand er niet voor om. Onze websites bouwen wij in WordPress en worden volledig door ons gehost op een super snelle hosting. Wij hebben vier pakketten en voor elke wens wat wils.

Basis pakket

Plus pakket

Premium pakket

Extra opties

Start vandaag nog!

Benieuwd hoe onze website pakketten jouw merk online kan laten groeien? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Zijn deze pakketten niet voldoende? Wij bieden graag een maatwerkoplossing die perfect past bij jouw bedrijf. Laten we samen jouw online succes verwezenlijken!

Neem contact met ons op:

Hey, welkom op onze website!

Zullen we kennismaken? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Laat je gegevens hier achter...