voor wie we werken

Geweldige projecten, bij fijne klanten!

We hebben het voorrecht om voor een heleboel fijne klanten te mogen werken. Deze klanten ondersteunen we bijna dagelijks met onze diensten en services. Naast deze dagelijkse werkzaamheden, werken we ook aan afzonderlijke projecten bij deze klanten. Een aantal van deze bijzondere projecten willen we graag met je delen.

Case Outdoor Point

Outdoor Point: Duurzaam op pad

Outdoor Point biedt toeristen in Zuid-West Drenthe een unieke belevenis door ze duurzaam op pad te sturen op een van hun elektrische voertuigen. In samenwerking met Outdoor Point hebben wij twee routes ontwikkeld die toeristen meeneemt door de Drentse Natuur. 

Image of delighted female hostess poses with two cute puppies, looks happily away, takes picture with pets, models over pink background, blank copy space, spend time together. Caring vet indoor

Brindle: Onderzoek hondeneigenaren​

Brindle is een content platform dat onderdeel is van Noon Creative. Op dit platform delen wij blogs, artikelen, product reviews en consumenten onderzoeken. Uit naam van Brindle hebben wij onderzoek gedaan onder meer dan 1000+ hondeneigenaren in Nederland.

AquaCare Labseries

KDental: Redesign website

KDental levert innovatieve producten aan tandheelkundige professionals. Voor KDental fungeren wij als externe marketingafdeling. Dit wil zeggen dat we alle facetten van hun communicatie met hun klanten beheren. Onlangs hebben we hun website voorzien van een flinke redesign.

doclogic-lifestyle-037

Doclogic: Klantcases

Doclogic is toegewijd implementatie- en integratiepartner voor verschillende complexe digitaliseringsvraagstukken via slimme en pragmatische oplossingen. Voor Doclogic fungeert Noon Creative als een externe marketing afdeling, zo ook in de realisatie van diverse klantcases.

DSC_0889

Odorme: Ontwikkeling webshop

Odorme is expert op het gebied van geurmarketing en geuren voor thuis. Met zeer degelijke en onderhoudsvrije geursystemen en meer dan 40 verschillende geuren is Odorme de markt voor geurbeleving aan het veroveren. Voor Odorme hebben wij de B2B en B2C webshop gerealiseerd.

RB&N Haircosmetics voor professionals

RB&N: Van packaging tot webshop

RB&N Haircosmetics levert diverse haarproducten aan zowel particulieren als kapsalons en thuiskappers. Voor deze, door RB&N Haircosmetics zelf ontwikkelde, haarproducten heeft Noon Creative de branding, packaging én webshop mogen ontwikkelen.

Een greep uit onze fijne klanten

Wil jij met ons aan de slag voor meer online groei?​

Wij helpen je graag jouw online doelstellingen te realiseren. Wil jij met ons aan de slag?

Hey, welkom op onze website!

Zullen we kennismaken? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Laat je gegevens hier achter...